Latex spuiten

Latex spuiten wij in de meeste gevallen op wanden en plafonds. Hiermee voorkomen we de aanzetten en rolstrepen die meestal zichtbaar blijven met traditioneel rollen van wanden en plafonds. Wij beginnen met het afplakken van de delen die niet geverfd moeten worden. Dit doen we zorgvuldig zodat er geen verf op vloeren, plinten en kozijnen kan komen.

Ook als u een wand in een andere kleur wilt hebben is dit mogelijk. Door middel van het afplakken van de reeds geverfde delen zetten we een strakke overgang naar het plafond en de andere wanden. Indien de meubels nog in de woning staan dekken we deze eveneens af, u zorgt ervoor dat deze gecentreerd in het midden van de woning komen te staan. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

Afhankelijk van het budget en wensen kunnen we diverse soorten latex aanbrengen. De meest gebruikte latex is Sigmatin DGL, een prima dekkende latex met een relatief lage schrobklasse, uitermate geschikt voor plafonds en wanden van grote ruimtes zoals fabriekshallen of winkelpanden. Wanden van woningen spuiten we meestal met Sigmacryl Universal, esthetisch gezien de mooiste latex.

Wilt u echter een hogere schrobklasse in verband met vervuiling die u later wilt kunnen verwijderen, kunnen we de wanden op deze plaatsen spuiten met Sigmatex Superlatex (hoge schrobklasse), denk hierbij aan trapopgangen, smalle gangen en keukens. Voor natte ruimtes als kleedkamers, wanden achter de keuken waar de vervuilingsgraad erg hoog is adviseren wij Sigma Pearl Clean een muurverf welke door nano-technologie helemaal dicht vloeit en ondoordringbaar is voor vuil.

- Wij streven naar de beste kwaliteit en stellen daarom hoge eisen aan onze apparatuur en verf. We werken uitsluitend met Sigma en Wagner producten -