Team

Hallo, ik ben Ruud!

Na jarenlang voor een baas te hebben gewerkt heb ik in 2015 de stap gemaakt om voor mezelf te beginnen. En waarin kan je dat nou beter doen dan in je eigen hobby.

Ik heb jaren gewerkt als levensmiddelentechnoloog in allerlei managersfuncties, mijn hobby echter was schilderen en het contact met klanten, eigenlijk vooral het mooi maken van de huizen van klanten. Als manager had ik daar natuurlijk helemaal niks mee te maken en in 2015 heb ik besloten mijn droom te achtervolgen en te breken met het stramien waar ik al jaren in gevangen zat. Ik merkte voor mezelf dat ik een loonslaaf was geworden waarbij ik gevangen zat in de maandelijkse kosten en inkomsten van mijn baan. Ik heb dit los kunnen laten doordat mijn kinderen ouder werden en minder kosten met zich meebrachten. Op dit moment voel ik mij als een koning te rijk dat ik mijn eigen werk kan bepalen en beïnvloeden door kwalitatief goed werk te verrichten en klanten met een tevreden gevoel achter te laten. De voldoening die ik hiervan ondervind is enorm en boven verwachting. De drive om mensen tevreden te stellen wordt hierdoor alsmaar groter en daardoor stijgt de kwaliteit van mijn werkzaamheden wat erg versterkend werkt. Door de toenemende drukte werkt sinds januari 2018 mijn zoon Ivo eveneens in de zaak. Door deze samenwerking kunnen wij nog sneller de schilder/spuitklus klaren en hebben wij dan ook samen als doel de klant tevreden te stellen.

En natuurlijk gaat het soms niet helemaal naar wens, het is dan niet belangrijk wat er is fout gegaan maar hoe het wordt opgelost, het streven naar een passende oplossing waarbij de klant centraal staat is dan zeer belangrijk!

Ruud Soeters

- De klant staat centraal -